Bantning, barn & barnbarn och besvär

Jag minns den gamla goda tiden då man kunde sitta någonstans och känna sig lite sällskapssjuk, gå till telefonautomaten (ja, det var före mobilernas tid), stoppa i en krona, ringa upp någon av vännerna och vips var hen där. Nu måste man oftast boka tid, gärna flera veckor i förväg.

Den här veckan är det Sportlov och alla är upptagna med sina barn och barnbarn. Skulle någon till äventyrs ha en stund över så kan de ändå inte ta en fika eller ett glas vin eftersom de bantar. Eller så ska de städa, det är för jobbigt att åka ett par hållplatser med T-banan eller något annat absolut superviktigt. Du sköna, nya värld…

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

4 svar på Bantning, barn & barnbarn och besvär

 1. Geddfish skriver:

  Tycker mig uppleva ungefär detsamma, undantag finns.
  Kram!

  • Kraka skriver:

   Jag är egentligen bra på att roa mig själv och dessutom hade jag säkert kunnat följa med någon av alla dessa museibesökande barnfamiljer. Men jag orkar inte gå så länga sträckor och själv finner jag inget nöje i att gå ut och fika eller äta. Det är helt enkelt för jobbigt. Men imorgon kväll har jag bokat in en föreläsning om Iran och på torsdag ska jag träffa en vän och fd arbetskamrat.
   Det är bara så himla tråkigt att sitta här!
   kram

 2. Fast ett glas vin verkar alla ha tid till tycker jag.

  • Kraka skriver:

   Är det inte lite så att avstånden är kortare till varann i Hjo än i Stockholm? Fast avstånd är förstås inte alltid en fråga om resväg…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *