Fångad

Fånga dagen brukar man säga lite käckt och  mena, ja vaddå? Själv lyckas jag sällan fånga dagen, istället fångar den mig. Så också idag.

Med de bästa av intentioner startade jag dagen med kaffe och frukost. Sedan gick något snett och plötsligt var klockan 16.09. Dagen hade fångat mig och dessutom bestulit mig på tid.

Egentligen kan jag inte redogöra för vad jag spenderat de 389 minuterna som försvunnit på. Visst, druckit kaffe ätit ytterligare någon knäckemacka och tagit ett bad. Läst lite och lyssnat på en stund på en bok. Chattat lite med vänner och sett klart ett filmavsnitt. Men 389 minuter! Det är rätt länge om man tänker efter…

 

*Bild från bildbank.

 

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *