Planeringseftermiddag

Efter att uträttat en massa ärenden på nätet och telefon skulle jag iväg till Kista centrum för att fixa några saker. Sedan skulle jag iväg på annat håll, men det var problem med T-banan på grund av ett strömavbrott och sånt gör mig alltid så trött.

Efter att jag ordnat det jag skulle i Kista bestämde jag mig för lupper (lunch-supper). Klockan var efter 16 och det var inte längre lunchtid.
Jag bestämde mig för att ha en liten planeringskonferens med mig själv, det är en hel del att fixa innan jag ska iväg och jobba igen.

Det var skönt med en lugn eftermiddag med god, men inte så dyr, mat och lite vin. Trots att jag vet att deras irish coffee är fantastisk bestämde jag mig för mjukglass och vanligt svart kaffe.

Efteråt var jag och köpte några förbrukningsartiklar och sedan gick jag upp och la mig en stund i en av hängmattorna på biblioteket. Biblioteket hade nu förvandlas från att vara uppehållsrum för tonåringar och högskolestudenter till att vara en plats där EUmigranter satt i stort sett på alla sittplatser. Jag missunnar dem inte att gå på biblioteket, men de satt där och pratade och hade hela bohaget runt sig. Gissa om jag längtade efter det strikta, traditionella landsbibloteket i Nuuk. Där tittar man nästan lite misstänksamt på mig när jag brer ut mig med laptop, ryggsäck och elsladd.

20150309_180108-1

 

Kaffe och mjukglass med chokladspån och mininonstopp. Mums!

 

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

3 svar på Planeringseftermiddag

 1. Ingrid skriver:

  Jag kan tänka mig att du har fullt upp nu inför avresan till Grönland.
  Det låter så exotiskt och spännande, men jag är inte speciellt avundsjuk på dig när jag läser att det är så kallt där. Jag tycker att det skulle kännas motigt att åka tillbaka till vintern igen nu när det börjar äntligen börjar bli vår igen.
  Ha en fin vecka!
  Kram, Ingrid

  • Kraka skriver:

   Det är lite dubbla känslor nu när våren kommit här hemma. Det skulle den ju inte hunnit om jag kommit iväg då det var meningen. Men samtidigt längtar jag. Det är så vackert med all snö och bergen runt. Det är heller inte lika fuktig kyla och känns inte så kallt som det låter, trots att det ju ligger vid havet.
   Kram

 2. TantGlad skriver:

  Strömavbrott är ju värkligen irriterande.
  Planeringskonferans med sig själv lät vettigt. Det ska jag prova hihi.
  Mycket människor av alla de slag där på biblioteket tror jag.
  Bra med inte alltför dyr mat. Då kan man unna sig lite annat.
  Mmm …så du frestar med bilden.
  Ha nu det jättegott.
  Kram från mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *