En perfekt kväll på Stampen

Igår var jag ute på ett ställe där jag inte varit sedan någon gång i slutet av 1970-talet. Visst har det funnits i tankarna, men aldrig blivit av. Överhuvudtaget går jag nästan aldrig ut, om man med att gå ut menar att gå ut på pubar eller klubbar med underhållning.
När jag går ut är det antingen för att träffa någon speciell peroson för att äta och prata eller för att lyssna eller se ett speciellt framträdande. Ibland ensam, ibland i sällskap.

Igår fick jag frågan om jag ville följa med till Stampen i Gamla stan. Där hade jag, som sagt, inte varit på år och dag så det lät spännande. Visserligen hade jag andra planer för kvällen, men det gick att ändra på. När jag frågade vilka som skulle spela och vilket slags jazz fick jag veta att det var en granne till en av mina vänner som är med i bandet, men mer än så visste hen inte.

Vi började med ett glas vin hemma och gick sedan till den lokala indiska restaurangen. Där åt vi en fantastisk måltid innan vi tog oss in till Gamla stan.

Inne på Stampen var det god stämning och det dröjde inte länge förrän vi hade fått kontakt med flera andra. Folk pratade med varann, så där som mna gjorde förr.
Det blev en fantastisk kväll med massor av bra musik och en del gamla godingar som framfördes an Jennie Löbel & Swing Kings.

20150311_223239

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

3 svar på En perfekt kväll på Stampen

  1. Åsa skriver:

    Jo Du,en riktig helkväll blev det!
    Vad gör väl då ett par tappade glasögon. Nåja,ska försöka få tillbaka dem i eftermiddag.
    Men…det här kan vi väl göra om?
    Synd bara att ” dagen efter” i mitt fall varit lite långsam

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *