En ny vän (2015-04-23)

Äntligen var jag ledig. Ledig hela dagen alltså, inte bara sovledig efter nattarbete. Jag tog det lugnt hemma och gick så småningom ner till jobbet för att bestämma tid och plats med min nya vän L. Vi hade bestämt att ta en fika när hen slutat jobba.

Bi bestämde att ses i cafeterian på Katuaq och jag gick ner dit för att vänta. Köpte mig kaffe och en kaka och naturligtvis en timme internet. Men jag insåg snabbt att dte inte fungerade att lägga upp alla bilder jag ville ha med. Man kan ladda upp max 200 MB och dte är inget, absolut inget, om man vill ha med många bilder. Jag hade ju till exempel en EFIT-dag från den 18:e. Bestämde mig för att den får publiceras när jag kommit hem.

När L kom satt vi och pratade länge och sedan bestämde vi oss för att äta. Vi åt deras burgare och den var verkligen god.

20150423_174646

Vi hade en verkligt trevlig eftermiddag och sedan promenerade vi lite och L visade mig några vägar där jag inte gått tidigre. Det är tionde gången L är här.
Vi har bestämt att jag ska komma och hälsa på nere i Skåne i sommar, om det nu går att synkronisera med hens jobbi Norge och mitt i Stockholm. Men annars får det bli efter sommaren.

När jag kom hem var det kväll, betydligt senare än jag riktigt kunde fatta. Jag vilade och sedan var det sovdags.

Det här inlägget postades i Grönland: Andra resan, Livet. Bokmärk permalänken.

Ett svar på En ny vän (2015-04-23)

  1. Bosse Lidén skriver:

    Skåne på sommaren är inte så dumt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *