Så blev det då äntligen dags (2015-04-22)

Efter en natt på barnsalen var det skönt att gå hem. Jag funderade på att gå förbi affären och köpa mig några russinbullar, men bara tanken på att det nog var en massa folk i affären gjorde mig trött och jag avstod.

När jag kom hem la jag mig och satte boken på en kvarts lyssnande, men det fick jag lyssna på igen när jag vaknat så jag måste ha somnat fort.

Klockan hade jag satt på 14, men då var jag helt utmattad och sov till 15.10. Sedan lyckades jag ta mig upp, laga lite lunch och även få kläder på mig. Hade egentligen tänkt gå ner till Katuaq och dricka lite kaffe och köpa mig en timme internet. Men jag orkade inte. Istället gick jag ner till intensiven och satte mig vid en dator och skrev dels den bokbloggsjerka som skulle varit klar i måndags, svarade på bloggkommentar och läste och kommenterade på ett antal bloggar. Sedan loggade jag in på mina konton och kollade över kontoställningar och ekonomi. Därefter sa jag hejdå till dem som arbetade, klädde mig och gick till affären.
Jag köpte lite ägg, räksallad och en fryst pizza. De billiga pizzorna i treförpackning var slut igen. Men så är det ofta, man kan inte planera innan vad man vill ha utan får köpa det som finns. Den jag köpte visade sig vara mycket godare, men trre gånger så dyr.

Precis när jag var hemma och på väg in kom en av mina svenska kollegor gående. Jag bjöd in henne en stund och vi pratade medan vi drack varsitt glas vin. Det var riktigt trevligt. Jag har saknat umgänget med svanks akollegor, jag hade mer av det förra perioden här. Men så blev det då äntligen och det visade sig att K och jag har en del åsikter gemensamt.

När K hade gått värmde ja pizzan och lyssnade på boken, Mina drömmars stad, medan jag åt. Klockan visade sig vara mycket och jag bestämde mig för att sätta boken på timern och lägga mig tidigt. Ellerr tidigt kan man kanske fundera över om man ska kalla det. Klockan hade redan passera 22.

Det här inlägget postades i Grönland: Andra resan, Livet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *