På väg (2015-04-27)

I god tid var jag på flygplatsen, jag gillar inte att stå i kö i onödan. Jag drack kaffe och åt en macka medan jag väntade. Fick också sällskap av några kollegor som skulle till Köpenhamn med samma plan som jag.

I Kangerlussuaq, där jag bytte plan, kunde man märka att det är vår på väg. Det var en hel del barmark uppe på sluttningarna och dte vara bara minus 6 grader. Minns första gången jag var där, då var det nästan minus 20.

På planet till Köpenhamn sov jag, förutom att jag åt den mat som serverades. Jag var uttröttad efter veckan som gått.

I Köpenhamn hade jag tur när jag kom till hotellet. Jag hade fått ett rum där det ingick internet. Det har jag aldrig haft tidigare. Däremot har ja galltid haft badkar, det är det säkert på alla rummen här. Det var så skönt att lägga sig i ett skumbad, det först apå 6 veckor. Jag tycker aldrig att jag känner mig riktigt ren när jag bara duschat. Det dröjer sig alltid kvar en känsla av att jag fortfarande är smutsig och ofräsch.

20150428_000033


Lycka är ett skumbad. Visste ni förresten att varma bad gör att nivån av lyckohormonet oxytocin ökar. Så man blir verkligen lyckligare av att bada
🙂

 

Jag kände mig inte hungrig och avstod från att gå ner i restaurangen. Men det ångrade jag senare då jag blev hungrig. Men då kändes det för sent. Vet faktiskt inte hur sent man kan äta, men jag gissar att man alltid kan beställa en smörgås.

Det här inlägget postades i Grönland: Andra resan, Livet. Bokmärk permalänken.

2 svar på På väg (2015-04-27)

  1. Geddfish skriver:

    På tal om badkar (jag har inget längre) så sägs det att man blir som innesluten i livmodern genom att ta ett varmt bad. Ska således vara lugnande.
    Undrar vad du skulle göra kl 12?
    Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *