Studiedag, lunch med kollegor, regnig eftermiddag och en trevlig kväll

Avdelning där jag arbetar hade studiedag idag, en dag om jämlik vård. Det var olika föreläsare som talade om olika ämnen inom temat. Vi fick höra om HBTQ, papperslösa, imamprojektet, vård av hemlösa, tolkservice och hälsa oberoende av storlek. Det var över lag bra föreläsningar, även om nivån var lite ojämn.

På lunchen gick jag och några av mina arbetskamrater till Food courten i Flemingsberg. Jag åt spetta med pommes. Kanske inte den allra bästa idén eftersom jag hade planerat att äta med F på kvällen. Men det var gott.

20150602_115919Efter lunchen var det lite segt att orka sitta still, men det bjöds på wienerbröd till eftermiddagskaffet och lite fett och socker piggar som bekant upp. Nyttighetsaspekten ska vi  kanske låta bli att fundera på.

Efter studiedagen åkte jag till stugan med de allra bästa intentioner. Jag skulle jobba i trädgården tills min son kom. Men av detta blev intet eftesom det började regna, först lite medan jag åkte dit och senare så pass att jag tröttnade och ringde och föreslog att vi skulle ses hemma istället.

När jag kom hem lämnade jag bara några saker och sedan åkte vi till Kista och gick på Jensen´s. Vi åt biff och sedan en irish coffee efteråt.

20150602_201518Jag hade planer på att hinna göra en del saker när jag kom hem, men väl hemma kände jag hur trött jag var och bestämde mig för att låta det vara. Man måste unna sig att vila för att orka. Förhoppningsvis ska jag lyckas ladda mina batterier den kommande veckan.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

2 svar på Studiedag, lunch med kollegor, regnig eftermiddag och en trevlig kväll

  1. Geddfish skriver:

    Gomorron! Viktigt att koppla av och ladda ibland. Igår tog trötthet överhand mitt på dagen, tror det var det grå vädret. Nu lyser solen försiktigt och då blir jag glad.
    Ha en bra dag, kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *