Ledighetsturné – Sjätte dagen

Vaknar av att solen skiner, men jag är jätterosslig i mina luftvägar av all nedkylning och det är fortfarande inte varmt ute. När ska sommaren komma?
Jag dricker kaffe och tvingar ner en liten bit bröd, jag mår verkligen inte bra. Längtar hem och igår funderade jag på att resa hem redan idag. Men det kändes komplicerat eftersom jag avtalat saker med vänner, både här och utefter vägen.

Hur som helst kom jag iväg till M-L som skulle bjuda på brunch. Hon hade dukat upp ordentligt med en jättegod majssoppa, sallad, bröd och diverse annat. Till efterrätt åt vi blåbärspaj med både vaniljglass och vaniljsås. Lyxigt värre!

20150608_102601

När vi ätit klart gick vi runt och tittade på alla hennes växter i trädgården och slutligen hamnade vi i ett soligt hörn där vi blev sittande ända tills jag var tvungen att åka. Trots att jag inte var alldeles på topp var det en trevlig förmiddag och tiden bara rusade iväg.

Sedan åkte jag till IKEA i Bäckebol. Jag hade egentligen planer på att besöka de andra affärerna, som ligger en bit därifrån, åka och hälsa på mina kollegor i Kungälv och gå runt en turfrunda. Självklart hade jag tänkt åka upp till Fontin en stund. Av allt det blev intet. Istälet åkte jag tillbaka till Marstrand. Försökte få tag på M som jag skulle träffat, men hen verkade inte vara anträffbar. Istället bestämde Å och jag att gå och äta lite. Det blev en pizza på Lasse-Maja, en Gambas.

20150608_183602Nu sitter jag ensam i mitt rum, elementet står på 30 grader (fast så varmt blir det ju aldrig) och jag har frossa. Jag mår verkligen dåligt med halsont, ont i bihålorna och feber. Inte alls vad jag planerat…

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

10 svar på Ledighetsturné – Sjätte dagen

 1. Lilja skriver:

  Stackars dig! Jag hade samma röst när jag var i Finland. Var sjuk en vecka + 1 dag och har känning i bihålorna nu. Hoppas du inte har riktigt samma så det blir kortare tid för dig.
  Kram och krya på dig!

 2. Geddfish skriver:

  Jag följer din resa, det jag inte läst förut har jag läst ikapp. Spännande.
  Nästan så jag skulle vilja resa iväg spontant.
  jag sitter och suckar och gör inget, jodå, något gör jag 😉
  Krya på dig, kram!

 3. TantGlad skriver:

  Solen….värmen den kommer. Vi får hoppas på det. En får leva på hoppet se.
  Ha nu en solig Varm dag.

  Kram.

 4. Piedra skriver:

  Det enda som lyser är sommaren – med sin frånvaro. Inte undra på att man blir sjuk. Har själv feber och andnöd så någonting är på gång. Det var inte alls så här jag hade tänkt mig sommaren. Kram! <3

 5. Ingrid skriver:

  Så trist att bli krasslig på ledighetsturnén, men du verkar ha vänner lite var stans som tar väl hand om dig.
  Hoppas att du kryar på dig!
  Kram, Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *