Vila, vila och mer vila

Om det regnade på midsommarafton så var det inget mot vad det gjorde på midsommardagens förmiddag. Det vräkte ner och emellanåt kom skurar av störtregn och det smattrade rejält på taket.
Men framemot eftermiddagen upphörde regnet och jag kunde ta en promenad. Jag bestämde mig för att gå till Café Torpet och ta en fika. Men när jag kom dit visade det sig att det var stängt. De satt någon skylt om att de från och med nästa helg kommer att ha öppet ett par timmar på lördagar och söndagar. Undrar om de tröttnat, där som alltid brukade vara så fullsatt.

Det blev en fika i trärdgården istället och Xanthos var med ute en stund. Men han ville gå in och lägga sig så då fick han det.

Jag värmde vatten och diskade disken från dagen innan. Sedan gick också jag in. Vi hade en hemmaistugankväll och jag lyssnade på bok till klockan var nästan midnatt. Jag låg och tittade ut genom fönstret  och njöt av grönskan. Att vara på landet är verkligen skönt.

001

Det här inlägget postades i Livet, Stugan, vår egen korkek. Bokmärk permalänken.

2 svar på Vila, vila och mer vila

 1. Znogge skriver:

  Ja, att komma ut på landet och vara nära naturen är verkligen skönt! Bortsett från pollenläget dock…

  Kram

 2. Ingrid skriver:

  Det låter som en ganska bra dag trots regnvädret. Här är det mulet och ser hotande ut, men jag hoppas att det inte blir regn i eftermiddag, för då väntar en grillfest hos en fd granne.
  Kram och trevlig söndag!
  /Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *