EFIT – Ett Foto I Timmen – 27 juni

EFIT, ett foto i timmen, är en sajt där man på givna dagar lägger upp en länk till sitt blogginlägg Ett foto i timmen. Sajten startade 2004 och har adress http://ettfotoitimmen.se

De andra deltagarnas EFIT den 27 juni hittar du här.

Det var lördag och jag var ledig. Dagen började hemma och slutade i vår kolonistuga. På vägen dit passerade vi några olika platser, men på det hela taget var det en ganska ordinär lördag.

004Klockan 8-9: Jag har vaknat och tittade lite försiktigt ut genom köksfönstret för att se hur vädret var.

005Klockan 9-10: En av anledningarna till att jag stannat hemma var att jag skulle betala räkningar och att jag gjort slut på månadens mobilpott.

006Klockan 10-11: När jag nu ändå var hemma passade jag på att ta ett bad. Visserligen finns det bra duschmöjligheter på koloniområdet, men inget är som ett skumbad.

007Klockan 11-12: Jag åkte iväg till IKEA för att köpa några saker. Jag passade på att äta lunch när jag var där. Kön var otroligt lång och det tog sin lilla tid.

008Klockan 12-13: På väg mot kassorna för att betala. Det här är inte allt, jag ska senare hämta ett stort paket.

009Klockan 13-14: Dags att packa in i bilen för att sedan gå tillbaka och hämta paketet med bänken. jag ska bygga ett sommarkök utomhus och har därför köpt en rostfri bänk.

010Klockan 14-15: Hemma igen. Tog en kopp kaffe innan det var dags att packa ihop igen.

001Klockan 15-16: Xanthos var beredd för avfart mot stugan och väntade medan jag plockade ihop det sista. Sedan följde en jobbig resa eftersom det var något slags stopp i Södra länkens tunnel och de blev väldigt varmt i bilen. Xanthos mådde inte så bra av det, men hämtade sig så snart vi kommit ur tunneln och jag åter kunde dra på AC:n med full styrka.

002Klockan 16-17: Vi satt ute i den kvarvarande solen. Xanthos ville helst gå in i stugan och lägga sig, det var svalare inomhus. Jag lät honom göra det medan jag satt kvar med ett glas vin och en bok i öronen.

003Klockan 17-18: Jag satt och funderade medan kvällen rullade in. Det är grönt och fint nu och äntligen så varmt att man kan sitta ute.

004Klockan 18-19: Jag tände grillen och svor över min dumhet att köpa bricketter istället för kol. Ska man grilla några korvar är briketter till mer besvär än nytta.

005Klockan 19-20: Äntligen var det dags för lite middag. Korv, pommes och ett glas vitt.

006Klockan 20-21: Det blev lite kyligt när solen försvunnit och jag gjorde sällskap med Xanthos inomhus. Låg oc htittade genom fönstret medan jag fortsatte lyssna på boken.

007Klockan 21-22: dags att förbereda sig inför nattens sömn. Xanthos passade på att tvätta tassarna.

012Klockan 22-23: Det var ganska mörkt ute och vi låg och väntade på nattens sömn.

Lördagen var slut och ännu en dag kunde läggas till handlingarna. Det hade varit en ganska bra dag, förutom trängseln på IKEA. Men ibland måste saker göras på weekenden även om jag försöker låta bli.

EFIT

Det här inlägget postades i EFIT - Ett Foto I Timmen - 2015. Bokmärk permalänken.

4 svar på EFIT – Ett Foto I Timmen – 27 juni

 1. Znogge skriver:

  Vilken vacker katt du har!

 2. Micke skriver:

  Lite shopping det där!
  Gött med ett förmiddagsbad.

 3. Jordbærveien skriver:

  For en koselig dag, og ikke minst hytte(stuga) Vi ønsker oss veldig en egen hytte, men du vet, tid penger og slikt…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *