Söndagsfrid

Jag vaknade ganska tidigt, men det brydde jag mig inte om. Sov en stund till och gick sedan upp och gjorde kaffe som jag drack ute. Äntligen verkar det ha blivit sommar.

Hela dagen har gått i samma lugna takt, helt utan stress och plikter. Har lyssnat på bok, läst lite och sedan lyssnat igen.

Xanthos har varit ute med mig, utom en stund mitt på dagen då han tyckte det var för varmt och föredrog att ligga inomhus och sova.

Förutom att stanna på tomten var jag iväg med några soppåsar och på vägen stannade jag och pratade med flera grannar. Men på det stora hela har jag umgåtts med Xanthos. Och pratat en del i telefon, via sms och på nätet. Jag älskar det moderna sättet att kommunicera. Kanske för att jag i min ungdom hade relationer där brev var det naturliga sättet att prata. Även med vändande post var det bara varannan dag man hade kontakt. Förutom då det var helg och blev ett lite längre uppehåll. Idag kommunicerar man i realtid med hela världen.

20150628_115358-1

 

Schersminen doftar så gott nu

 

 

 

 

20150628_115337-1

 

Det är väl en Rosa canina? Stenros heter den visst på svenska, i alla fall påstår wikipedia det.

 

 

 

20150628_184326

Det här inlägget postades i Livet, Stugan, vår egen korkek. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *