27 Boplats – Bild 41 av 365

I fotoutmaningen 365 foton ska man under året blogga och lägga upp bilder ur en på förhand bestämd temalista.
Helst ska man hinna blogga alla teman under året. Man har också rätt att byta ut 52 av listans teman mot egna och det ska då tydligt framgå att så är fallet.En länk till temalistan för 2015 kan du hitta om du klickar på den här länken.

001Mitt i grönskan finns en boplats för någon. Jag tror att det är rödhakar som slagit sig ner i det lilla huset.

Liten_logga

Det här inlägget postades i 365 foton 2015. Bokmärk permalänken.

2 svar på 27 Boplats – Bild 41 av 365

  1. Behagligt skuggig boplats i lövverket. Som det ser ut.

    • Kraka skriver:

      Ja, jag hoppas fåglarna gillar stugan . Den satt där när jag flyttade hit och jag har som sagt sett att det bor någon där. Jag har ornitologvänner och sk afråga dem om jag förväntas göra något åt stugan inför nästa säsong. Har för mig att vissa fåglar vill att man städar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *