Bones, Frontier & kex

Onsdagen tillbringade vi hemma i Kista. I första hand var det för att ha tvättstugan, men också för att njuta av rinnande vatten, badkar och annan av civilisationens lyx.

Efter tvätten åkte F och jag till Kista centrum för att äta i Foodcourten. Jag nöjde mig med en fika eftersom jag redan ätit. Jag kunde helt enkelt inte avhålla mig från en tunnbrödsrulle på Statoil medan jag tvättade. Inte så underligt kanske, jag hade bara ätit två mackor på morgonen och klockan var nästan halv fem på eftermiddagen. Men hungrig igen klockan halv åtta var jag inte.

Kvällen tillbringade Xanthos och jag i sängen medan jag såg ett avsnitt Bones på Netflix (gäller att passa på när jag har obegränsad bandbredd) och drack Frontier (engelsk öl) och åt kex (inhandlade i Bräckboden i Kungälv).

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

4 svar på Bones, Frontier & kex

 1. Piedra skriver:

  Bones är inte dumt alls. Skönt med lite TV som avkoppling ibland! Kram! <3

 2. Geddfish skriver:

  Mysigt. Jag har svårt för att koppla av vid TV, dumt nog.
  Vore kul om vi kunde ses i nästa vecka, det blir som det blir.
  Har haft stora datatrassel, men nu har jag fixat en kabel, hoppas den håller även i morgon, suck, men det finns annat som är viktigare att be för.
  Kram!

 3. Ingrid skriver:

  Det låter som en helt perfekt kväll!
  Kram, Ingrid

 4. Geddfish skriver:

  Svarade dig lite på din kommentar i min blogg, men eftersom mina barn läser bloggen, så ville jag inte skriva, att det var svårt att få hjälp av sönerna, då de bor så pass långt bort ifrån mig. Guld värt att ha en son i närheten!
  Jag saknar min datorkunnige salig man, som fixade allt…
  Fredagskram, Gerd

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *