Överhettad motor

Redan på morgonen kunde jag konstatera att det var alldeles för varmt för att jag skulle orka göra något ordentligt. Det blev lite jobb vid datorn, men jag orkade inte ens gå ut och sätta mig med morgonkaffet.

Något behövde inhandlas akut eftersom det var helt slut och jag passade på att ta med returen, glas, papper, plast och plåt.

På Port 73 passade jag på att äta lite lunch, en hamburgermeny som jag åt ute i solen medan jag läste Metro.

20150825_130139

När jag kom hem la jag mig och sov middag innan jag skulle iväg på träning. Det var så varm och jag somnade en stund.

På vägen till träningslokalen passerade jag ett gäng hundar som troligen kommit från en annan planet, i vart fall ser de ut att vara av en utomjordisk art när man ser deras ögon.

20150825_175308_001-1

Jag var så varm att jag var tvungen att duscha både före och efter träningen, det är det inte så ofta man behöver. Men när jag kom ut var det mörk och ganska svalt, när jag klev av T-banan hade det börjar regna och nu är regnet i full gång. Hoppas inte sommaren redan är slut, den har ju bara varit på snabbvisit några dagar.

Det här inlägget postades i Livet, Stugan, vår egen korkek. Bokmärk permalänken.

2 svar på Överhettad motor

  1. Geddfish skriver:

    Det var toppväder i söndags men nu har det vänt rejält. Regn, rusk och mörkare, kyligare.
    Jag vill ha kvar sommaren, som blev alltför kort!
    Kram!

  2. Frudin skriver:

    Jag vill veta mer om vad det är för träning du håller på med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *