Dubbelmåndag

Veckan har börjat bra och jag lyckades få till dubbla aktiviteter. Jag började med att sova ut, men inte så länge som dagen innan. Vaknade faktiskt vi sjutiden. Fixade kaffe och pysslade med både boklyssnande och diverse på nätet. Sedan ringde Försäkringskassan och frågade lite bryskt varför jag skulle ha ett socialförsäkringsintyg. Men hen lugnade ner sig när jag fått förklara, vilket i och för sig inte var det lättaste för dessa myndigheter kna ju aldrig lyssna till punkt. Men till sist så fick vi till det och jag fick veta vilka dokument och handlingar som jag behöver komplettera blanketten de ska skicka till mig med.

Jag mailade min chef och sedan skulle jag beställa biobiljetter till kvällen och det bara strulade och jag blev till sist tvungen att starta om datorn eftersom man lagrat en felaktig uppgift som inte gick att radera på annat sätt. Det tog sin tid och jag var väldigt sen när jag äntligen kom iväg för att träffa Petter som mellanlandat i Stockholm en dag innan han ska iväg på en resa.

Vi hade bestämt att träffas på Vapiano på Kungsbron, men jag var så stressad så jag gick fel. När jag kom upp Klarabergsgatan kunde jag konstatera att det inte stämde och fick skynda tillbaka och förbi bussarna på Cityterminalen. Men sedan redde det till sig.

Det här inlägget postades i Livet, Mammason, Stugan, vår egen korkek. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Dubbelmåndag

  1. Bosse Lidén skriver:

    Den filmen måste jag se. Vilken nostalgi när jag läste att de gjort en film av den första ”polisserien” jag såg som grabb på TV. Jag har kvar den tuffa blå bilen som man kunde trycka på en knapp på taket så gubbarna kom ut och kunde skjuta. Det är allt lite läbbigt att vara ute ensam i mörkret. Nyss var det ljust länge på kvällarna. Myndigheter kan vara tärande på nerverna att resonera med.
    Kram Bosse

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *