Vart tog söndagen vägen?

Märkligt nog sov jag långt in på förmiddagen. Brukar vakna tidigare även om jag inte direkt kommer igång med något förrän långt senare.

Jag fixade kaffe och mackor och satte mig ute i solen. Hade planer på att hinna en del i trädgården, men så blev det inte. Min bror och svägerska kom med en del saker jag skulle ha och när de åkte var klockan nog runt 15:30 eller något sånt.

20150823_114130_002-1

 

Nu blommar potatisen

 

 

 

 

 

Jag hann i alla fall gå med soporna, vattna och diska, men så värst mycket mer fick jag inte gjort. Xanthos och jag satt ute och han ägnade sig åt grillgallret medan jag lyssnade på en bok. Vi grillade ju igår så det som eventuellt fanns att slicka i sig var färskt så jag lät honom hållas.

På kvällen när det började bli svalare lagade jag middag, hade lite ”potatispuffar” (kroketter) som jag värmde i ugnen och la en av de överblivna fläskkarréskivorna ovanpå. Satt ute och åt medan kvällen smög sig på. Xanthos låg i en stol och vilade.

Innan jag gick in på allvar tog jag en promenade på vägen till toaletthuset. En av de stora nöjena på Marstrand var alltid att se solen gå ner över havet. Men jag kan försäkra er om att solnedgång över motorvägen också har sin charm.

20150823_200538-1-1

 

Solen går ner bakom väg 229

 

 

Det här inlägget postades i Livet, Stugan, vår egen korkek. Bokmärk permalänken.

2 svar på Vart tog söndagen vägen?

 1. Ingrid skriver:

  Tiden går fort när man har sysselsättning och det verkar du ju haft hela dagen.
  Hoppas att du har en bra måndag!
  Kram, Ingrid

 2. Man behöver inte alltid få så mycket gjort. Huvudsaken är att man mår bra.
  Klart att vissa sysslor måste skötas, man kan ju inte låta allt förfalla, men jag tror du vet vad jag menar.
  Kram och tack för ditt besök hos mig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *