Tårfylld morgon och fler tårar ska det bli

Det märks att det är höst nu och regnet gör sitt till. När jag klev upp imorse var det bara 17 grader inne och det kändes riktigt kallt. Svårt att fööreställa sig att för bara några veckor sedan var jag rädd att Xanthos skulle få värmeslag, vi hade nästan 30 grader inomhus.

För att få upp värmen slog jag på ugnen och öppnade sedan luckan. Det dröjde inte länge innan temperaturen var 20 grader och därmed betydligt behagligare. Men ni ska inte tro att det här knepet med ugnen är något jag använder mig av för att värma huset, jag ha el och element att använda vid behov. Men jag skulle använda ugnen lite senare, efter kaffedrickande och lite förberedelser.

Alltså satte jag igång med att förbereda den planerade matlagningen. Det tog inte lång tid innan tårarna började rinna och mer kommer det att bli för jag har mer lök som ska hackas. Då är det betydligt lättare att skära potatis, för att inte tala om att blanda grädde med peppar och salt.

20150902_091631_001

Det här inlägget postades i Livet, Stugan, vår egen korkek. Bokmärk permalänken.

5 svar på Tårfylld morgon och fler tårar ska det bli

 1. Geddfish skriver:

  Lök är gott men, som sagt, tårutdrivande. Kanske nyttigt, vad vet jag. Löken är iaf nyttig 😉
  Kram ♥

 2. Comsi Comsa skriver:

  Lite skönt att läsa att det bara var löken som satte igång tårarna. 😉

  Kramen ♥

 3. Ingrid skriver:

  Jag brukar sätta mig ute om det är mycket lök som ska hackas. Eller ställa mig under fläkten med den på fullt ös.
  Ha en fin dag!
  Kram, Ingrid

 4. Pingback: Slit och släp och lite till | Kraka

 5. Frudin skriver:

  Skönt det bara var löktårar! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *