Slit och släp och lite till

Om vissa dagar är lata så har den här dagen utgjort kontrasten. Redan tidigt satte jag igång med att göra poatisgratänger. Jag hann också plockan ihop alla mattor och utfodra snabeldraken, packa in i bilen och ge mig av hemåt för att ha tvättstugan. Idag hade jag bokat både en vanlig tvättstuga och groven.

Eftersom jag var lite sen från stugan hann jag inte åka med returen till vår närbelägna återvinningsstation. Istället hade jag den med hem och lämnade den i återvinningen där istället.

Medan jag höll på i tvättstugan lyssnade jag på en bok. Det är avkopplande att lyssna samtidigt som jag pysslar med mer praktiskt arbete. Det blev en hel del traskande mellan de båda tvättstugorna.

När min son kom hem åkte vi iväg till Coop Forum och handlade och sedan för att äta. Eftersom jag fortfarande hade tvätt på tork fick det bli Max i Barkarby, men egentligen hade jag gärna ätit på Daisys som ligger alldeles nära stugan. Men jag var så hungrig, hade inte ätit sedan frukosten och klockan var nästan åtta på kvällen.

När vi kom hem packade vi ihop de torra mattorna och la dem i bilen och sedan gick vi var och en till sig för att packa ihop vad vi skulle ha med till stugan, tio minuter bestämde vi att det skulle få ta innan vi åter skulle ses vid bilen.

Kvällen, den sena kvällen, har vi druckit lite vin och pratat. Tiden går fort när man har trevligt och nu är det sovdags. Xanthos har rullat ihop sig på sin plats och vi människor har lagt oss i våra sängar. Ännu en dag är till ända.

Det här inlägget postades i Livet, Mammason, Stugan, vår egen korkek. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *