Fullt ös hela dan

Tidgt var jag iväg med min långa inköpslista. På vägen hem ringde jag F som skull klippa gräset på vårt ansvarsområde. Hämtade honom och vi for iväg för att äta frukostlunch. Jag fick välja var vi skulle äta och just idag kände jag för Hamburgerprinsen, men väl där valde jag ändå fisk. Fish and chips.

20150911_115729_001

När vi kom till stugan klippte F gräset med jag fixade med lite annat. Sedan körde jag honom till jobbet innan jag åkte hem för att ta itu med den stora matlagningen.

20150911_172613_001

20150911_175305

 

 

 

 

Jag gjorde inte bara en massa pannkakor. Jag lagade annat också och pannkakorna förvandaldes til crèpes att ha som förrätt. Under tiden jag pysslade i köket lyssnade jag på bok och pratade med flera olika personer i telefon. Multitasking som det heter på modern svenska… 🙂

Mat doftar gott och Xanthos som blivit hungrig kom ut i köket och åt lite. Han fick nöja sig med Maju istället för crèpes och fläskfilé. Men jag tror han var lika nöjd med det.

20150911_182436-1

Som avslutning på kvällen fick F skriva ut placeringskorten och komma ner till mig med dem. Nu ligger Xanthos och jag i sängen för att sova några timmar.

 

Det här inlägget postades i Livet, Mammason, Stugan, vår egen korkek. Bokmärk permalänken.

2 svar på Fullt ös hela dan

 1. Ingrid skriver:

  Crèpes är så gott! Jag kan nästan känna doften från dina pannkakor.
  Hoppas att ni fick en skön lur du och Xhantos.
  Trevlig helg!
  Kram, Ingrid

 2. Geddfish skriver:

  En trevlig dag idag! Crepes eller pannkakor är så mumsigt, så, man kan fylla med vad man vill.
  Stor bamsekram, Gerd ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *