Kort dags färd…

Lika lång som gårdagen kändes lika kort har den här dagen känts. Inte för att jag inte är lika trött som igår, men för att dagen och tiden på något märkligt sätt bara försvann.

Faktiskt var jag uppe rätt tidigt och efter morgonkaffet satte jag igång med bakandet av ett antal tårtbottnar. Jag räknade med att minst ett par stycken skulle misslyckas, men inte en enda blev fel.

När jag var klar packade jag in dem i bilen för att ta dem till stugan och sedan åkte jag till IKEA för att köpa ett antal ljus. Jag passade på att få i mig en riktigt kulinarisk lunchmiddag, två kokta med bröd och en kopp kaffe.

När jag kom till stugan bar jag in alla tårtbottnarna och gick sedan och la mig en stund innan jag skulle åka in till stan för att träna. Jag hade sjukt mycket träningsvärk sedan i tisdags och det bar verkligen emot. Men märkligt nog gick det riktigt bra trots allt.

Åkte tillbaka till stugan och fixade lite och sedan hem igen. Mycket åkande blev det. Eftersom Xanthos var hemma kunde jag inte stanna i stugan, eller det kunde jag väl om jag ringt min son och bett honom passa kissekatten. Men jag längtade efter honom.

Klockan är mycket och eftersom jag har en riktigt lång attgöralista imorgon så har vi krupit upp i sängen för att se fjärde avsnittet av Ett fall för Vera. Sedan ska vi sova.

20150910_123007-1

Det här inlägget postades i Livet, Stugan, vår egen korkek. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *