Tisdagen var väl inte heller så innehållsrik

Jag vakade av på tisdagsmorgonen och åkte hem. På vägen drack jag mitt kaffe jag hade med mig och ett wienerbröd jag hade i bilen. Det gäller att vara förutseende och ha precis det man behöver tillgängligt.

När jag kom hem var det alldeles frostigt på gräset och jorden i pallkragarna. Tur att jag skördade min dill i fredags.

20151006_084403

Jag gick in, fixade lite åt Xanthos och åt ett par mackor. Sedan sov jag fram till eftermiddagen. Efter lite kaffe packade jag min träningskasse och gav mig av till kvällens träning. På vägen åt jag en hamburgare som middag. Köpte den i den trevliga hamburger- och korvrestaurangen snett över gatan vid T-banan.

Kvällens träning var riktigt rolig. Vi fick öva en massa olika rörelser och avslutningsvis öva ett antal gånger på första katan.
Efter att jag duschat gick jag mot T-banan, slank in på ICA och köpte bröd och en Cola Zero, var sjukt törstig. Sedan tog  jag en T-bana till Gullmarsplan, tog turfzonen som ligger på perrongen och strax kom mitt tåg mot Skarpnäck.
Det var 40 minuter innan bussen skulle gå och det tar 10 minuter att gå så jag bet ihop och gick hem. Det var inte så sent, men mörkt.

När jag kom hem hade vi hemmakväll. Jag drack ett glas vin och åt ett par mackor medan jag lyssnade på en bok. Pratade också i telefon med en vän ganska länge. Xanthos låg på F:s säng.

20151006_21223520151006_212323-1

Det här inlägget postades i Livet, Stugan, vår egen korkek. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *