Trött, men ändå nöjd

När jag stämplade ut imorse kunde jag konstatera att jag jobbat 80,5 timmar på 9 dygn. Då får man känna sig trött tror jag. Nu ska jag vara ledig ett tag.

Jag hade tänkt sova i stugan och sedan åka hem, men när jag kom dit var det bara plus 6 grader i vardagsrummet. Det var något varmare i det rum där jag värmt upp, men det kändes ändå inte bra.
Jag plockade ihop en massa saker som skulle hem och bar ut i bilen, kastade sopor och åkte iväg. Först stannade jag och kastade returen på återvinningsstationen och sedan fortsatte jag hem.

När jag burit in det mesta av sakerna började jag med att ta ett bad, ett varmt skumbad. Jag kände mig både frusen och trött. Sedan kröp jag ner i sängen och Xanthos la sig hos mig.

Vet inte hur länge jag sovit när det ringde. Det var från jobbet och man undrade om jag kunde tänka mig att jobba i natt också. Men det kunde jag inte!
Jag var så trött att jag just då inte kom ihåg varför, men visste i alla fall att det var något jag planerat att göra.

När klockan ringde visste jag inte varför, jag utgick från att jag skulle till jobbet och la mig ner för att invänta snooze. Men plötsligt mindes jag, jag skulle ju på konsert.

Lyckades få i mig lite kaffe och ett par kex och sedan klädde jag mig. Tog T-banan till Kista för att gå på den konsert som årligen hålls på Febe-dagen.

Efter konserten pratade jag med lite folk jag känner och sedan skyndade jag mig till Coop och köpte en sallad. Sedan T-banan hem.

20151010_180845-1

 

En sallad och ett glas vin, lite film och Xanthos som sällskap. Utmattad är bara förnamnet…

 

 

Det här inlägget postades i Livet, Stugan, vår egen korkek, Teater, museum, kultur, musik. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *