Dåliga söndag

Egentligen har det väl inte varit en allt igenom dålig dag. Det har inte gått någon nöd på mig. Men jag är glad att jag inte propsade på att börja jobba inatt igen. För jag är långt ifrån i skick att utföra mitt jobb på ett professionellt sätt. Faktiskt är jag mer täppt idag än igår och dessutom har jag fått ont i vänster sida med värk som går ut i armen.

Nej, att det skulle en hjärtinfarkt är uteslutet. Från början grubblade jag en hel del på vad det kunde vara. Hade jag suttit i drag igår? Var det något med lungan? Värken liknade den jag hade för knappt två år sedan då jag fick lunginflammation för att jag jobbade trots att jag var kraftigt förkyld. Till sist kom jag på en rimlig orsak: Jag hade lyft det lilla bordet som jag har bredvid sängen med datorn på utan att riktigt sätta mig ordentligt. En sträcknig helt enkelt. Nu gör jag inte så mer, nu sätter jag mig på sängkanten innan jag lyfter upp datorn i sängen.

Jag har stannat i sängen hela dagen. Tänkte att jag skulle åka till Kista och gå på Taizégudstjänsten. Men insåg att jag aldrig skulle orka.

Dagen har fördelats mellan sömn i omgångar, boklyssnande, ett par avsnitt av Bron på tv4play och  Netflix. Jag har ätit den sista maten som min son tog hit för ett par dagar sedan och druckit en öl på dagen och lite rödvin på kvällen. Xanthos håller mig sällskap och  jag har chattat med en mycket god vän. Sämre kan man ha det, men nästa vecka måste jag komma igång igen.

bed-305405__180

 

*Bild från Pixabay

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

2 svar på Dåliga söndag

  1. Happygoluckiest skriver:

    Krya på dig! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *