40-årsjubileum och fest

Igår firade Husby s-förening 40-årsjubileum. Jag hade tagit ledigt från jobbet för att kunna vara med, men sedan blev jag sjuk.
Men eftersom festligheterna skulle äga rum i föreningslokalen i min bostadsrättförening bestämde jag mig för att gå dit en stund trots allt. Det är kanske 50 meter att gå, troligen mindre, hemifrån mig.

Det var sagt att det skulle börja klockan 16 och hålla på till midnatt. Hade jag varit frisk hade jag gått dit på eftermiddagen och sedan gått ner till Helgsmålsbönen i Akalla som jag hade ansvaret för och sedan gått tillbaka igen. Nu blev det så att jag gick dit först efter helgsmålsbönen och klockan var ungefär åtta när jag kom dit. Många hade redan gått hem och många var på väg.

Jag satte mig ner och tänkte först bara sitta där en stund och lyssna först på ett tal som pågick när jag kom och sedan på lite musik. Men sedan bestämde jag mig för att trots allt köpa mat och ett glas vin.

20151024_203827-1

 

 

20151024_205420-1

 

 

 

 

 

 

 

Maten var fantastiskt god! Jag var trött och hade planer på att gå efter någon timme. Men så var de flesta på väg därifrån och det var bara jag och S kvar. Han hade beställt färdtjänst till 22.30. Klockan var bara 21.00.
Jag var trött, men jag kände att jag inte bara kunde gå och lämna hen ensam kvar där medan arrangörerna plockade undan och städade. I programmet var det påannonserat att det skulle pågå till midnatt så jag förstår varför man beställer sin taxi till den tiden.

Hur som helst så hade vi trevligt, förutom att jag kände mig riktigt trött och dålig. Jag fick riktigt kämpa för att orka sitta upprätt på stolen.

Till sist blev det dags att gå till taxin och jag följde med ut. Eftersom jag inte hade några ytterkläder med mig sa jag hej då och gick hem. Men där fick jag dåligt samvete och drog till mig en jacka och gick ut igen. Taxin var en dryg kvart försenad när den äntligen kom. Då gick jag in med gott samvete och bäddade ner mig direkt.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

2 svar på 40-årsjubileum och fest

  1. Ingrid skriver:

    Så omtänksamt av dig att stanna kvar och hålla S sällskap.
    Krya på dig!
    Kram, Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *