Jag slank igenom nålsögat

Jag har sökt ett jobb jag väldigt gärna vill ha. Men eftersom det är en mycket speciell verksamhet vill man vara säker på att få precis rätt person.
Förra veckan var jag där och arbetade två provdagar för att man skulle kunna göra en bedömning om jag hade potential att kunna lära mig verksamheten med alla sina speciella inslag. De jag haft som handledare skulle sedan lämna in skriftliga omdömen efter en mall man har.

Under veckan som gått har jag befunnit mig i ett limbo, ett mellanläge, utan att veta hur det gått. Visserligen skulle jag nog behövt göra bort mig rätt rejält för att få ett dåligt omdöme, men när det handlar om personkemi vet man aldrig. Dessutom är jag precis i den ålder som är avdelningens medelålder och man hade kunnat haft ambitionen att föryngra.

Idag fick jag veta att jag fått jobbet och börjar efter nyår. Det ska bli så spännande eftersom det är en helt annan verksamhet än jag jobbat med tidigare. Det finns bara två ställen i Sverige där man bedriver just den här sortens vård, Uppsala och Linköping.

camel-48445_1280
*Jesus använde liknelsen med kamelen och nålsögat när han förklarade hur man skulle komma till himmelriket.

**Limbo är i vissa tolkningar en förgård till helvetet där de som inte platsade i himlen men ändå inte skulle till skärselden placerades. I Dantens Divina commedia är limbo en del av helvetet, men de som befinner sig där utsätts inte för andra plågor än att längta därifrån.

***Bild från pixabay

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

8 svar på Jag slank igenom nålsögat

 1. Petter skriver:

  Hurra! Grattis 🙂

 2. Geddfish skriver:

  Det är bara att storligen och generöst gratulera! Vad kul!
  Eftersom du så gärna ville ha jobbet, som tydligen var så ytterst speciellt!
  Stor varm kram ♥

 3. Gunnar skriver:

  Grattis till jobbet!

 4. Frudin skriver:

  Grattis!!!

 5. Lilja Johansson Lindfors skriver:

  Grattiskramar till dig 🙂

 6. Iréne Jönsson skriver:

  Superdupergrattis till nya jobbet! Så roligt !! Kram

 7. Irene Samuelsson skriver:

  Alltid härligt när man får en önskan uppfylld. Hoppas du så småningom berättar lite mer om den speciella verksamheten. Grattis!

 8. Rosamund skriver:

  Stort Grattis Monika det var du värd!!!! Kram❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *