Nöjd med livet

Så fort jag vaknade hörde jag det. Prrrr… prrrr…. prrrr… Jag öppnade ögonen och såg in i ögonen på Knugen, aka Kingston, som såg att jag äntligen vaknat. Han kröp ner under täcket hos mig och fortsatte sitt spinnande.

Xanthos låg strax bredvid och tittade. Även han verkade lugn och harmonisk och inte alls avundsjuk på vår nya kattbebis. När jag sträckte ut handen och strök honom över ryggen hörde jag hur han också spann. Prrrr… prrrr… prrr…..

Jag gick ut i köket för att fixa en kopp kaffe, Knugen sprang efter för att göra mig uppmärksam på att matskålen behövde fyllas på.

Nu dricker jag kaffe, båda katterna ligger tätt intill varann och livet är så skönt. Både för mig och mina katter.

20151118_090828

 

Det här inlägget postades i Katter, Livet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *