Fredagskväll, ganska bra trots allt

Började jobba redan på torsdagen och fredagen gick åt till att sova. Jag hade fått frågan dagen innan, av Frudin, om jag ville gå med ut och äta på kvällen och lovade att höra av mig med besked på morgonen. Det är trots allt hur natten varit som avgör vad man orkar på dagen.

Eftersom natten varit ganska bra meddelade jag att det kändes som att jag ville följa med men att jag skulle ge ett definitivt besked när jag vaknade. Klockan 16.00, när alarmet väckte mig, var jag tillräckligt utsövd och gjorde mig iordning. På väg in mot stan skickade jag ett mess att jag var på väg.

Vi skulle ses på Tabbouli klockan 17.00 och jag var där fem minuter sen, alldeles lagom för att göra min beställning. Vi åt Avsmakningsmeny, 16 st kalla & varma smårätter med grillmix. De som inte äter kött valde en variant utan grillmixen. Jag som skulle till jobbet drack en alkoholfri öl medan de andra drack ett rödvin, en syrah, som doftade ljuvligt.

Eftersom vi träffades så tidigt kändes det inte stressigt, jag hann äta i lugn och ro innan jag blev tvungen att ge mig av till jobbet. De andra skulle gå vidare någon annanstans.

20151127_172752

20151127_174303_001


Kalla rätter, olika goda röror

 

 

 

Varma rätter, bland annat grilla halloumi

 

20151127_183149

 

Frudin rensar faten och äter lamm för första gången. Fler bilder finns på hennes blogg. Besök den gärna med ett länkklick.

 

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

2 svar på Fredagskväll, ganska bra trots allt

  1. Petter skriver:

    Två andra restauranger på samma tema som är väldigt bra är Halv Grek plus Turk på Östermalm och Grekiska Kolgrillsbaren på Ringvägen (en kedja, men den vid SöS är bäst). Vi får ge oss ut och äta medelhavsmat när jag flyttat hem igen 🙂

  2. Ditte skriver:

    Vad trevligt! Och Tabbouli är ju alltid mysigt. Tanken med att beställa ett antal rätter och del apå dem tilltalar mig och det är lätt att beställa mer av det man gillar.
    Och att sedan jobba låter riktigt trevligt när du först hunnit med vänner och god mat.
    (Tänkte också på de restauranger som Petter rekommenderat, också bra.)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *