En annandag, så förvillande lik en vardag

Efter ännu en natt på jobbet, en ganska bra natt, åkte jag hem. Det gick snabbt eftersom trafiken på Essingeleden är fullt hanterbar på helgerna. Ändå var det förvånandsvärt många bilar ute före åtta på morgonen en Annandag jul.

När jag kom hem åt jag lite och drack kaffe. Sedan somnade jag, precis som planerat. Men jag vaknade alldeles för tidigt, borde sovit minst ett par timmar till innan alarmet skulle väcka mig. Försökte somna om, men förgäves.

Drack kaffe, åt lupper (lunch-supper) med julmat och mer kaffe. Började titta på en Arne Dahl filmserie på Netflix. Försökte boka en tvättid ett otal gånger i vårt bokningssystem som nu återigen fallerar. Det är för många saker här som ständigt är ur funktion för att det ska kännas bra. Det är ständiga stresspåslag, som även om man inte alltid är medveten om dem, både höjer nivån av stresshormoner och tar energi. Inte undra på att det är svårt att sova…

washing-machine-197211_1280

*Bild från Pixabay

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Ett svar på En annandag, så förvillande lik en vardag

  1. Geddfish skriver:

    God kväll!
    Finns osynliga stressorer som stjäl ens tid, visst.
    Det där med sömnen är ett kapitel för sig. Det finns bättre och sämre tillfällen.
    Kram ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *