AW med jobbet

Efter en spännande dag med massor av nya saker var jag riktigt trött. Jag hade också hunnit fixa ett parkeringstillstånd och fått en specialsalva ordinerad till min patient. För behandling av något annat än brännskadan alltså.
Det finns tusen detaljer som man kanske inte tänker på, men som man måste lära sig. Som när jag skulle hämta rörposten så kom jag inte på hur man skulle öppna själva hylsan. De är av en helt annan sort en de jag sett förut. Likaså är det andra infusionspumpar och andra respiratorer. Det är en massa olika papper där saker ska registreras och likaså i journalsystemet.

Trots att jag var i det närmaste utmattad bestämde jag mig för att följa med på AW – After Work – på Restaurang Hörnet. Det visade sig vara riktigt lyckat. Jag hann prata både med flera av mina kollegor och också med min chef som satt bredvid mig.

Två glas rioja och en grillad chiabatta hann jag med innan jag var tvungen att gå till tåget. Jag hade tur och behövde inte vänta länge innan tåget gick. I Helenelund var det bara en minut tills bussen skulle komma.. Jag var med andra ord hemma snabbt.

20160105_175025

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Ett svar på AW med jobbet

  1. Ingrid skriver:

    Jag är väl lite korkad, men jag fattade inte vad AW var för någonting, men nu vet jag.
    Kul att du orkade hänga med där en stund i alla fall.
    Ha en skön trettonhelg!
    Kram, Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *