Så blev årets trettondag

Ännu en dag på nya jobbet. Mycket nytt och dagarna går snabbt. Jobbarkompisarna är trevliga och det känns bra att vara där.

På vägen hem körde jag förbi Stora Coop i Höggvik och handlade lite. Behövde potatis och ugnsrengöring. Hittade även lite annat, till exempel bredbar leverpastej på extrapris.

Direkt jag kom hem ställde jag en stor gryta potatis på spisen. När jag varvat ner lite skar jag reserna av julskinkan i bitar och klippe en stor purjolök i strimlor. Så snart potatisen var klar och svalnat lite skar jag den också och gjorde en stor plåt pyttipanna i ugnen.

F kom och drack en kopp kaffe och pratade en stund. Under tiden förpackade jag pyttipannan det blev 14 lunchförpackninar. Eller 15 egentligen för en portion la jag direkt i morgondagens lunchlåda tillsammans med två stekta ägg.

Jag har hunnit ta ett bad och vilar nu lite i sängen innan det är sovdags. Jag har sovmorgon imorgon. Ska bli så skönt!!!

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Så blev årets trettondag

  1. Ingrid skriver:

    Så behändigt att göra pyttipanna på det sättet. Jag har frusit sista biten av skinkan och ska det till kroppkaksfyllning. Hoppas att du ännu sover gott!
    Kram, Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *