Gästspel och en ledig dag

Inatt, natten mellan söndag och måndag, jobbade jag ett extrapass på det  stora sjukhuset söder om stan.

Det var riktigt roligt att träffa gamla jobbarkompisar igen och dessutom jobbade jag ihop med frudin. Vi var till och med på samma sal och hann prata lite privat. Annars är det svårt att hinna umgås på arbetstid.

På det stora hela var det en bra natt, men ändå en hel del att göra. Med andra ord var det skönt att åka hem på morgonen för att sova.

Jag hann sova ungefär fyra och en halv timme innan alarmet väckte mig. Det var dags att dricka en kopp kaffe och sedan plocka ihop det jag skulle ha med till tvättstugan. Det blev totalt 6 maskiner idag.

När jag var klar skickade jag ett sms till F och undrade om han hade tid att följa med till Stora Coop i Häggvik efter jobbet. Det hade han, men det skulle bli lite sent.

Vi gjorde en lite avkortad shopping, jag lät en del saker på inköpslistan vänta till nästa gång. Istället hann vi med att ta en fika.

När jag kom hem lagade jag till min lunch för imorgon och la den i en matlåda. Sedan hällde jag upp lite rödvin och gjorde två knäckemackor. Dagen är på väg att ta slut och det är dags att sova inför morgondagen.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Gästspel och en ledig dag

  1. Geddfish skriver:

    Det lät som en behaglig dag med lite knorr. Inte dumt.
    Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *