Då var det dags – Skrivpuff 20 april

Skrivpuff är dagliga skrivarutmaningar från författarcoachen Ann Ljungberg. Inspirationsövningar för dig som vill komma igång med – och få kontinuitet i – ditt skrivande. Man skriver när man vill och hur ofta man vill.

Då var det dags att börja planera för sommaren i stugan. Redan har jag sett mängder med bilder på blommor jag vill ha och så smått börjat fundera på vad jag ska sätta i mina pallkragar. Jag vill ha krukor lite här och där med vackra blommor och kanske någon klätterväxt vid husknuten.

Men allra först måste jag kratta, flytta på en del bråte och inte minst fixa till inomhus. Bara vädret vill vara gynnsamt, det har en tendens att alltid regna när jag är ledig och vara solsken när jag jobbar.

Det här inlägget postades i Skrivpuff 2016. Bokmärk permalänken.

2 svar på Då var det dags – Skrivpuff 20 april

  1. B i r g i t t a skriver:

    Blåregn och Stockroser samt gullvivor föreslår jag i trädgården 🙂

  2. Grå Papegoja skriver:

    Vädret rår man inte över och knappt sommarblommorna heller. Bra skrivet! Man längtar efter växter och blommor den här årstiden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *