Stänga – Skrivpuff 30 april

Skrivpuff är dagliga skrivarutmaningar från författarcoachen Ann Ljungberg. Inspirationsövningar för dig som vill komma igång med – och få kontinuitet i – ditt skrivande. Man skriver när man vill och hur ofta man vill.

Mitt liv är aktivt med många möten. Möten med människor menar jag då i första hand, även om möten i betydelsen sammanträden också förekommer relativt frekvent.

Jag tycker om att prata och lyssna, att ta del och vara med. Jag tycker om mitt arbete som innebär interaktion med kollegor, patienter och anhöriga. Jag trivs när det händer saker, när livet har hög puls.

Jag älskar att resa, att se och uppleva nya miljöer. Teater, konserter och museer ger livet krydda.

Visst kan jag ladda batterierna i naturen eller med en kopp kaffe på ett fik, då gärna med en bakelse. Men allra, allra bäst mår jag när jag kommer hem och får stänga min dörr. När jag får dra mig tillbaka från vimlets yra och bara vara.

Det här inlägget postades i Skrivpuff 2016. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Stänga – Skrivpuff 30 april

  1. Grå Papegoja skriver:

    Det är gott att bara vara.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *