Inspirerad av en bild – Skrivpuff 5 maj

Skrivpuff är dagliga skrivarutmaningar från författarcoachen Ann Ljungberg. Inspirationsövningar för dig som vill komma igång med – och få kontinuitet i – ditt skrivande. Man skriver när man vill och hur ofta man vill.

Den här texten är inspirerad av en bild. Om du klickar på länken kan du se vilken bild det är, den går också att se på Skrivpuffs sida under datumet 5 maj.

Med solen i ryggen och min egen skugga framför mig. Vem är jag när man inte ser mitt ansikte? När man inte ser om mina ögon är glada eller ledsna. Jag skulle kunna vara vem som helst.

Vem är du på andra sidan skärmen? Du som skriver till mig och som får mitt förtroende tillbaka. Långt därborta i cyberrymden färdas våra tankar, möts och smälter samman. Är du den du säger att du är? Eller är du bara en skugga i mina drömmar?

Det här inlägget postades i Skrivpuff 2016. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Inspirerad av en bild – Skrivpuff 5 maj

  1. Ethel skriver:

    Jag är mig själv ibland och ibland inte.

    Ett sådant foto har nog de flesta av oss tagit. Jag har en. En ”selfie” skulle det kunna kallas. Blir lite ”artistique” ;-).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *