Vibrera – Skrivpuff 18 maj

Skrivpuff är dagliga skrivarutmaningar från författarcoachen Ann Ljungberg. Inspirationsövningar för dig som vill komma igång med – och få kontinuitet i – ditt skrivande. Man skriver när man vill och hur ofta man vill.

Min katt Kingston kan spinna så allt runt honom vibrerar. Han får också mitt hjärta att vibrera i harmoni med hans spinnande. 

Det här inlägget postades i Skrivpuff 2016. Bokmärk permalänken.

5 svar på Vibrera – Skrivpuff 18 maj

 1. Piedra skriver:

  Det är väl häftigt! Att en katt kan ställa om ens vibrationer. Naturen är förunderlig.
  Kram <3

 2. Grå Papegoja skriver:

  Ang kommentarer på startsidan
  Idag får jag inte göra länkar med den html-kod jag brukar använda. Den är plötsligt inte tillåten. Kanske en god idé att den som äger sidan kollar upp det här, det finns ju betydligt enklare sätt att få kommentarer att fungera som länkar än att var och en ska koda med html. Bloggkommentarer brukar ju normalt inte kräva programmeringskunskaper. Dessutom verkar sidan ändra på vilka koder som är tillåtna.

  Ann Ljungberg står kvar som ägare till sidan, men hon har mer eller mindre släppt den tror jag. En period hade hon anställda eller praktikanter i sitt företag som skulle sköta skrivpuff och lägga in ord. Det fungerade så där. För att skrivpuff skulle leva vidare så tog jag, som brukar skrivpuffa en del, över ansvaret för att lägga in ord och nya puffar för ett par år sedan. Jag har begränsad tillgång till själva bloggen och kan inte göra några ändringar i den. När jag kollade på vilka inställningar man kan göra på blogger på min egen blogg så såg jag ingenting om att man kan ändra hur kommentarerna skrivs och hur man lägger in länkar. Jag kan hålla med om att kod känns lite ålderdomligt och andra bloggleverantörer kanske har andra lösningar, men jag är inte beredd att försöka flytta skrivpuff till någon annan bloggleverantör. Att kopiera in adressen till den sida man vill läsa fungerar trots allt.

 3. B i r g i t t a skriver:

  Åh så söt!
  verkligen ett typex på LESS IS MORE 🙂

  Hjärtat vibrerar 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *