Folk – Skrivpuff 27 maj

Skrivpuff är dagliga skrivarutmaningar från författarcoachen Ann Ljungberg. Inspirationsövningar för dig som vill komma igång med – och få kontinuitet i – ditt skrivande. Man skriver när man vill och hur ofta man vill.
Sidan administreras numera av Grå papegoja.

Folk! Jag gillar inte folk. Folk, det är de där som tränger sig i busskön, knuffas i T-banan och väller fram utan att ta hänsyn. Det är de där som är ivägen och som väcker irritation. Eller de där som bråkar, gapar och stör. Jag tycker om individer. Människor jag känner. Människor som väcker min nyfikenhet och som jag längtar efter att lära känna. Som introvert blir jag trött av folk, jag föredrar umgänge på individnivå.

Det här inlägget postades i Skrivpuff 2016. Bokmärk permalänken.

4 svar på Folk – Skrivpuff 27 maj

  1. Kalle Byx skriver:

    Man är som folk kanske.

  2. Irrbloss skriver:

    Det skulle vara bra att ha en hinna teflon över sig i folkmassor, så att det kan rinna av. Känner igen känslan. Bra skrivet!

  3. Lena skriver:

    Ja det stämmer så bra hos mej oxå..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *