Inspirerad av en bild – Skrivpuff 1 juni

Skrivpuff är dagliga skrivarutmaningar från författarcoachen Ann Ljungberg. Inspirationsövningar för dig som vill komma igång med – och få kontinuitet i – ditt skrivande. Man skriver när man vill och hur ofta man vill.
Sidan administreras numera av Grå papegoja.

Skriv en text inspirerad av bilden. Du bestämmer själv hur trogen bilden du vill vara.

Jag är egentligen inte mycket för att ligga på stranden. De flesta av mina resor brukar innehålla aktiviteter av olika slag. Men förra året reste min son och jag till Aruba.
Jag hade bestämt mig för att resa dit för länge sedan. Redan 2002, då jag var på väg till Peru för att bland annat vandra på Inkaleden, kom jag i kontakt med den vackra ön utanför Venezuelas kust. Planet mellanlandade på ön för att tanka och jag såg då de vackra stränderna från luften.

Det var verkligen vackert och vi var nöjda med vår resa. Vi bodde på ett hotell med all inclusive och behövde inte bekymra oss om något. Det var verkligen skönt att bara koppla av.
Dagarna ägnade vi åt att vila och ta det lugnt. En sällsynt lyx för oss båda.
Precis utanför vårt hotellrum fanns en mindre pool som jag brukade simma i. Men vi tog också en del promenader och hann med att göra att par utflykter. Vi åkte jeep runt ön och gjorde en utflykt med ubåt.

När vi kom hem var det nästan julafton. Men vi hade redan sett mängder med julpynt och granar. Det var ordentligt julpyntat på hotellet. Det kändes faktiskt lite märkligt med julgran när solen sken och det r ungefär plus 35 grader.

Det här inlägget postades i Skrivpuff 2016. Bokmärk permalänken.

2 svar på Inspirerad av en bild – Skrivpuff 1 juni

  1. Piedra skriver:

    Åh, har du också varit i Peru? Det har jag med. Fast vi fick vandra en annan inkaled än den vanliga.
    Kram <3

  2. Grå Papegoja skriver:

    Utflykt med U-båt låter minst sagt spännande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *