Tveka – Skrivpuff 31 maj

Skrivpuff är dagliga skrivarutmaningar från författarcoachen Ann Ljungberg. Inspirationsövningar för dig som vill komma igång med – och få kontinuitet i – ditt skrivande. Man skriver när man vill och hur ofta man vill.
Sidan administreras numera av Grå papegoja.

Mycket får mig att tveka. Vill jag verkligen det här? Klarar jag det? Att välja den lättaste vägen har aldrig varit min grej. Men är det kanske att kliva in i mer problem än jag mäktar med? Men jag vill verkligen. Mer än något annat just nu.

Det här inlägget postades i Skrivpuff 2016. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Tveka – Skrivpuff 31 maj

  1. Ethel skriver:

    Livet består av val. Vill jag? Vill jag inte? Det är nog bra om man som du kan ge sig själv utmaningar. Jag tror att livet blir roligare då.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *