Eftermiddagslek i skogen

Jag har skaffat mig en ny leksak, en Lumix Panasonic DMV-FZ300. Det kommer nog att ta ett tag för mig att lära mig använda den, jag som tidigare bara haft  små kompaktkameror och mobilen att ta bilder med. Men vi hade en trevlig eftermiddag, jag och kameran.

P1000007 P1000009 P1000010 P1000012 P1000017 P1000025 P1000042 P1000044 P1000046
En del bilder är från min skogspromenad, en del från min tomt vid stugan. Kvaliten är nog inte den bästa, jag är som sagt ovan. Men jag fotade folk på Flatenbadet och fick väldigt skarpa bilder. Trots att jag befann mig på andra sidan sjön. Jag avstår från att publicera dem (även om det är fullt tillåtet) med hänsyn till personerna.
Bilderna går att få större om du klickar på dem.

Det här inlägget postades i Livet, Stugan, vår egen korkek. Bokmärk permalänken.

4 svar på Eftermiddagslek i skogen

 1. Ingrid skriver:

  Grattis till den nya leksaken!
  Det blev ju jättefina foton. Jag skulle också vilja ha en lite bättre kamera, men är så dålig på att bära och jag antar att den är ganska tung, så jag nöjer mig nog med mobilen ändå.
  Kram, Ingrid

 2. Piedra skriver:

  Leksaker är inte helt fel! Jag önskar mig också hett en ”riktig” kamera. Jättefina bilder!
  Kram <3

 3. Lilja skriver:

  Du är en mästare i att ta bilder. Jag blir glad av att se dem.

 4. Lilja skriver:

  Du är en mästare i att ta bilder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *