Såklart – Skrivpuff 18 juni

Skrivpuff är dagliga skrivarutmaningar från författarcoachen Ann Ljungberg. Inspirationsövningar för dig som vill komma igång med – och få kontinuitet i – ditt skrivande. Man skriver när man vill och hur ofta man vill. Sidan administreras numera av Grå papegoja.

Såklart jag vågade. Men jag var väldigt rädd efteråt tills jag fick veta hur hen reagerade. Nu är det bara att se framåt och fortsätta på den stig jag börjat trampa upp. Vägen räcker som mål, eller nej, det gör den inte men det är en början. 

Det här inlägget postades i Skrivpuff 2016. Bokmärk permalänken.

4 svar på Såklart – Skrivpuff 18 juni

  1. Grå Papegoja skriver:

    Undrar vad det var du vågade.

    • Kraka skriver:

      Tror det får förbli en hemlighet tills vidare. Men det hänger ihop med föregående dags ord. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *