Andlig och lekamlig spis i gemenskap

Ikväll hade vi terminsavslutning på helgsmålsbönen i Akalla kyrka. Vi hade först vår lilla gudstjänst och sedan var det dags för den lekamliga (kroppsliga) födan.

Vi brukar alltid grilla sista gången på vårterminen. De flesta gånger har vi kunnat sitta ute i kyrkans atriumgård, om än många gånger rejält påpälsade. Men idag var det stört omöjligt, regnet satte stopp för utomhuspicnic. Istället grillade vi ute och satt sedan i församlingssalen och åt. Korv med potatissallad och sedan blåbärskaka med vaniljvisp till kaffet. Vi var ganska många och fyllde väl upp platserna vid bordet.

P1000048

P1000049

 

Ikväll bjöds det på levande musik

 

 

 

P1000055

 

Vår sextonde termin hade fått sin avslutning och alla var glad och nöjda. Till hösten fortsätter vi igen.

 

 

 

*Det finns en artikel om Helgsmålsbönerna i Akalla kyrka i Spånga-Kista Församlingsblad nr 2, 2016. Om det är någon som är speciellt intresserad har jag ett antal av detta blad och även en pdf. Jag är inte säker på att jag har rätt att publicera pdf:en från tidningen på nätet. Däremot har jag självklart copyrighten på texten och bilderna i artikeln.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *