Gäng – Skrivpuff 19 juni

Skrivpuff är dagliga skrivarutmaningar från författarcoachen Ann Ljungberg. Inspirationsövningar för dig som vill komma igång med – och få kontinuitet i – ditt skrivande. Man skriver när man vill och hur ofta man vill. Sidan administreras numera av Grå papegoja.

Precis som de flesta introverta människor så trivs jag bäst ensam, under min korkek. Grupper och gäng är inget för mig, jag umgås helst med en person i taget eller möjligen ett par stycken samtidigt. Visserligen tycker jag stora fester är roligt, men de tar väldigt mycket energi och jag måste sedan ladda upp i självsamhet. Laddar gör jag bäst i naturen eller i sällskap med min katt. Det viktigaste är att jag får vara ifred med mina tankar utan att bli avbruten i mitt hjärnarbete.

Det här inlägget postades i Skrivpuff 2016. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Gäng – Skrivpuff 19 juni

  1. Piedra skriver:

    Jag är också introvert. Pallar inte med fester överhuvudtaget och har inte gjort sedan jag fyllde 25 för många år sedan. Trivs också väldigt bra under min korkek och behöver få vara ifred med obrutna tankar. Men Sambon och jag fungerar bra tillsammans. Han är inte en sådan där som behöver snacka och störa mig hela tiden.
    Kram <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *