Tala om – Skrivpuff 21 juni

Skrivpuff är dagliga skrivarutmaningar från författarcoachen Ann Ljungberg. Inspirationsövningar för dig som vill komma igång med – och få kontinuitet i – ditt skrivande. Man skriver när man vill och hur ofta man vill. Sidan administreras numera av Grå papegoja.

Vad ska vi tala om? Det är så mycket jag vill veta om dig. Hur var din barndom? Hur hade du det i skolan? Varför gjorde du de livsval du gjorde? Vem är du egentligen? Du som annekterat mitt hjärta bara med att finnas till. Det vill jag tala om, och så mycket mer. 

Det här inlägget postades i Skrivpuff 2016. Bokmärk permalänken.

2 svar på Tala om – Skrivpuff 21 juni

  1. B i r g i t t a skriver:

    Det kan bli många mysiga samtal framöver 🙂

    Me and my companion 

  2. Piedra skriver:

    Det låter som att något gott väntar. Samtal är verkligen inte helt fel.
    Kram <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *