Bråvalla – Andra dagen

Först ställde jag alarmet på 10.00, men ångrade mig innan jag släckte lampan. Istället sov vi tills vi vaknade. Jag tror jag vaknade vid 10.30-tiden.

Vi tog det lugnt, det regnade rejält ute och kändes väl så där. Men det klarande upp och sedan hade vi fint väder resten av dagen.

Eftersom vi vaknat sent bestämde vi oss för att laga en snabb lunch, inget som skulle ta tid. Vi köpte en burk köttbullar och potatismospulver. Det tog nog inte mer än en kvart innan maten var helt klar.

P1000170

Vi hade planerat att komma i lagom tid för att lyssna på Flogging Molly, ett irländsk-amerikanskt celtic punk-band. De skulle spela 18.30.
Man hade satt upp kravallstaket för att det inte skulle bli för stökigt nära scenen. Vi lyckades komma in i den inre avspärrningen. F stod långt fram, men jag nöjde mig med att stå alldeles vid staketet med möjlighet att luta mig lite mot det.

P1000173
Det blev en kort paus medan de byggde om lite på scenen och jag köpte mig en Somersby cider, den alkoholfria sorten, och F gick för att köpa läsk.
När vi druckit klart var det dags att ställa sig vid scenen för att se och höra Tenacious D.

Nu hade man spärrat av på ett annat sätt och bara VIP och journalister fick komma in i den innersta avspärrningen. Jag ställde mig lite vid sidan och kom då ända ner till staketet. Där såg hyggligt

P1000178P1000179P1000176P1000177
Tenacious D var fantastiska som alltid. Men de har inte så mycket nytt, de kör sitt vanliga race, men det är väl man vill höra…

Efteråt gick vi och åt, Langos idag också. Det fanns fler bra band, men vi åkte hem till vandrarhemmet för att sova. Vi skulle upp vid 05-tiden för att packa och städa och sedan åka hem. Det var åter dags att arbeta.

Det här inlägget postades i Livet, Mammason, Resor. Bokmärk permalänken.

2 svar på Bråvalla – Andra dagen

  1. Piedra skriver:

    Så fick jag då reda på vad detta Bråvalla är – på ett ungefär i alla fall. Har undrat, då min svägerska checkat in på Bråvalla på Facebook.
    Kram

  2. Ingrid skriver:

    Hoppas att ni haft trevliga dagar på Bråvalla. Det finns ju de som har mindre roliga minnen med sig därifrån.
    Kram, Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *