Fem ord på A – Skrivpuff 7 juli

Skrivpuff är dagliga skrivarutmaningar från författarcoachen Ann Ljungberg. Inspirationsövningar för dig som vill komma igång med – och få kontinuitet i – ditt skrivande. Man skriver när man vill och hur ofta man vill. Sidan administreras numera av Grå papegoja.

Från morgonens första andetag till aftonen finns du i mina tankar. Du fyller min atmosfär och jag ler för mig själv. Att du finns är tillräckligt och allt jag behöver just nu. 

Mina ord: andetag, aftonen, atmosfär, att, allt

Det här inlägget postades i Skrivpuff 2016. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Fem ord på A – Skrivpuff 7 juli

  1. Ingrid skriver:

    Så vackert! Det var fem väl valda ord.
    Ha en skön helg!
    Kram, Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *