Blommor – Skrivpuff 11 juli

Skrivpuff är dagliga skrivarutmaningar från författarcoachen Ann Ljungberg. Inspirationsövningar för dig som vill komma igång med – och få kontinuitet i – ditt skrivande. Man skriver när man vill och hur ofta man vill. Sidan administreras numera av Grå papegoja.

Vänner, blommor i livets trädgård. Precis som det i trädgården finns blommor för att vara till glädje med sin färg och skönhet finns det vänner i livet som bara är där för att ge glädje och gemenskap.
Visst är salladen och potatisen också till glädje, men de har ett annat syfte i grunden, Vänner är aldrig till för att utnyttjas. De är bara till för att lysa upp tillvaron. Men de måste vattnas och ansas för att trivas i din trädgård. 

Det här inlägget postades i Skrivpuff 2016. Bokmärk permalänken.

3 svar på Blommor – Skrivpuff 11 juli

  1. Elina skriver:

    Vänner! ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *