Utan – Skrivpuff 4 augusti

Skrivpuff är dagliga skrivarutmaningar från författarcoachen Ann Ljungberg. Inspirationsövningar för dig som vill komma igång med – och få kontinuitet i – ditt skrivande. Man skriver när man vill och hur ofta man vill. Sidan administreras numera av Grå papegoja.

Jag tänker på hur livet var en gång, innan jag såg dig första gången. Jag levde utan. Utan att veta att du fanns. Utan att ha en längtan efter att lära känna dig. Utan att ha dig i mitt liv.
Nu vet jag att jag inte vill vara utan dig. Inte vara utan våra pratstunder. Inte vara utan dig som vän. Jag vill inte längre leva utan.

Det här inlägget postades i Skrivpuff 2016. Bokmärk permalänken.

4 svar på Utan – Skrivpuff 4 augusti

 1. Ellinor Wikman skriver:

  Så vacker text! Tack för att du delar! Så många människor vi aldrig trodde vi skulle möta, som vi är så tacksamma att vi mött!

  • Kraka skriver:

   Tack!
   Det är verkligen märkligt det där med hur vissa människor sätter spår i oss. Det är flera år sedan jag såg hen första gången. Jag minns inte n ä r det var, men jag minns precis h u r det var. Jga minns heller inte när jag insåg att jag är förälskad i hen, men nu vet jag precis hur det känns… Sen får tiden utvisa om det någonsin blir mer än bara en ensidig förälskelse. Men jag har i alla fall funnit en vän…

 2. Ethel skriver:

  Romantiskt!

 3. Grå Papegoja skriver:

  Man vill inte vara utan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *