Avsluta – Skrivpuff 8 augusti

Skrivpuff är dagliga skrivarutmaningar från författarcoachen Ann Ljungberg. Inspirationsövningar för dig som vill komma igång med – och få kontinuitet i – ditt skrivande. Man skriver när man vill och hur ofta man vill. Sidan administreras numera av Grå papegoja.

Snart är det dags att avsluta min anställning på Brännskadecentrum. Det är en provanställning som jag på egen begäran valt att inte omvandla till en tillsvidare.
Det känns verkligen konstigt, det är mitt drömjobb att lära mig den här speciella grenen av intensivvård som skiljer sig på så många punkter från ”vanlig” intensivvård. Men jag kan inte få schemaläggnigsprocessen att gå ihop med mitt privatliv.
Jag har i så många år av min yrkeskarriär valt arbetet i första hand och det privara i andra. Men sedan några år tillbaka har jag gjort andra prioriteringar och insett att det finns viktigare saker i livet än arbete. Men sista ordet är inte sagt och jag är säker på att jag kommer tillbaka.

Det här inlägget postades i Skrivpuff 2016. Bokmärk permalänken.

6 svar på Avsluta – Skrivpuff 8 augusti

 1. B i r g i t t a skriver:

  Åh hoppas det löser sig med tiderna!

 2. Grå Papegoja skriver:

  Hoppas det ordnar sig!

 3. Ellinor Wikman skriver:

  Ja, vi prioriterar annorlunda. Det är bra. Håller med övriga. Tänk om alla kunde ha sitt drömjobb OCH tider som passade finfint med privatlivet.

 4. Ingrid skriver:

  Med åren blir man lite klokare och prioriterar annorlunda. Du behövs säkert på den där brännskadeavdelningen, men privatlivet måste också få ta plats i tillvaron.
  Kram, Ingrid

 5. Piedra skriver:

  Hoppas det kan lösa sig på något sätt! Men man får kanske prioritera olika i olika skeden av livet.
  Kram ❤

 6. Kalle Byx skriver:

  Klokt val tänker jag. Lycka till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *