Snurrar på i hög fart

Tiden går snabbt och det är fullt upp hela tiden. Jag kommer nästan inte ihåg vad jag gjort den senaste tiden. Men jobbat har jag gjort, ganska mycket faktiskt.

Natten mellan i måndags och tisdags gjorde jag mitt sista pass på Brännskadan, men det är meningen att jag ska göra ett och annat pass även fortsättningsvis. Men lite mer oplanerat.

På vägen hem handlade jag lite saker på Maxi innan jag åkte hem och sov. På kvällen var det dags för ett träningspass inne på söder. Efteråt passade jag på att äta på en av mina favoritrestauranger, Ming Garden. Jag äter alltid samma där, räkchips (som jag föreställer mig är som den manna som bjöds i öknen vid uttåget ur Egypten), friterade räkor i sötsur sås och en stor Tsing Tao. Ibland dricker jag kaffe, men jag hoppade det i tisdag eftersom jag plötsligt drabbades av hemlängtan.

På onsdagen bestämde jag mig för att gå på föreläsning om Nepal trots att jag nog sett och hört den tidigare. Kanske inte just samma, men liknande. Men var kan man dricka vin med tilltugg för 60 kronor annat än på de där föreläsningarna… Jag hade tidigare på dagen varit på utbildning på det stora sjukhuset söder om stan.

Igår träffades min vän röntgenläkaren och jag för att äta på Vapiano. Jag åt Pasta pollo e pomodori secchi, en vansinnigt god kycklingrätt. Till kaffet efteråt kunde jag inte motstå den läckra chokladtårtan med det passande namnet Death by chocolate.

20160901_17075020160901_175448

När jag kom hem igår kände jag att det varit för mycket den senaste tiden och bestämde mig för att det var dags att varva ner. Tyvärr var inte min laptop riktigt med på noterna och fick för sig att bli för varm och stänga av sig. Jag förstod att den behövde ett akut läkarbesök.

Idag fick jag min dator urblåst, det kröp fram nästan en hel katt under tangenterna. Mängder med katthår som gjorde att den höll sig varm, så varm att man kan kalla det för att den hade feber. Nu mår den bra igen.

När jag kört hem min kurerade laptop gav jag mig av till IKEA för en lunch. Jag är väldigt förtjust i deras stekta rödspätta så det fick det bli den här gången också. Jag var också och kollade lite på den säng jag ska köpa någon gång under hösten. Annars fick jag inte med mig nästan något alls därifrån, bara en skål för 5 kronor. Jag köpte en sådan förra gången jag var där och katterna tycker om att ha den som vattenskål. Den är bara lite för liten för att räcka en hel dag till två katter så nu har de varsinn.

Efter IKEA åkte jag på shoppingrunda på Stora Coop. Därifrån fick jag med mig bland annat, falukorv, potatis, ost, bröd, köttfärs, crème fraiche och ägg. En alldeles lagom shopping. Eftersom det är fredag kostade jag på mig en fika också.

Planerna för kvällen är att ta det riktigt lugnt. Jag känner mig trött och behöver vila inför helgen och kommande vecka.

20160812_145340

 

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Snurrar på i hög fart

  1. Gunnar (deckare) skriver:

    Det låter som en hektisk dag men rolig också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *